Om Skidhyllan

Nu har vi gjort det som många länge har önskat, en köp- och sälj-sajt helt anpassad för skidutrustning. Skidhyllan har främst utformats för alpin race-utrustning men det är även möjligt att lägga in annonser för alla typer av skidrelaterade produkter.

Vår sport har på sista tiden blivit mer och mer kostsam samtidigt som berget med begagnade skidprylar växer. Lite paradoxalt kan tyckas men det vill vi ändra på. Om vi får en bra fungerande begagnat-marknad så kommer sporten bli mer tillgänglig och billigare för alla.

Det som gör denna sajt unik är att du på ett enkelt och strukturerat sätt kan lägga in annonser för att sälja utrustning, vilket sen möjliggör sökningar efter precis det som önskas. Varje annons innehåller EN artikel och den typas med olika värden beroende på produkt.

Du kan även lägga in en bevakning och låta Skidhyllan göra sökjobbet åt dig. Så fort någon lägger in en annons som matchar din bevakning erhåller du ett mail via e-post.

För att kunna lägga in annonser skapar du bara ett konto och sen kan du annonsera hur mycket du vill.

Vi ser mycket fram emot att hjälpa dig och hoppas att vi tillsammans kan skapa sajt fullproppad med begagnade skidprylar.

Om du har tips om hur vår sajt kan utvecklas så tveka inte att kontakta oss. Till Kontaktsidan.

Nedan kan du läsa om våra villkor och vår policy.

Användarvillkor   /   Personuppgiftpolicy